Borrelarrangement tijdens Coronacrisis

Tafel(s) reserveren

Bij de Mulderije denken wij graag in oplossingen. We zijn helaas afhankelijk van het weer daarom krijg je zowel binnen als buiten een tafel toegewezen, bij je reservering.

Op het ruime terras van 100 m² worden 6 tot 8 tafels geplaatst. Binnen is de ruimte 115 m² groot met 8 tafels. Ondanks de ruime opstelling zorgen we ervoor dat het niet alleen gezellig, relax en knus is, maar óók veilig, zodat je onbezorgd van de middag of avond kunt genieten, maar uiteraard voldaan en vóóral gezond thuis kunt komen bij je huisgenoten.

2
Inclusief: onbeperkt bier, fris en wijn van onze kaart. Vraag naar de mogelijkheden van snacks, hapjes en sterke drank.
Jouw prijs€ 

Genomen maatregelen

Bij de Mulderije nemen wij uw gezondheid in acht. Daarom hebben we verschillende gezondheidsmaatregelen genomen, zonder dat dit ten koste gaat van de gezelligheid. ​

Doelgroep

Personen vanaf 25 jaar en ouder met een rustieke inslag, voor een avondje of middag uit in een relaxte sfeer, als dit je aanspreekt dan ben je méér dan, VAN HARTE WELKOM.

Drankjes

De gewenste drankjes kunnen besteld en afgehaald worden aan de bar door 1 persoon van de desbetreffende tafel. Het is één richtingsverkeer, de routing spreekt voor zich, wij verzoeken je uiteraard om onderling afstand te houden bij de bar.

Vermaak

Je mag gebruik maken van de spellen/spelkaarten die we klaar zetten, uiteraard mag je ook je eigen spel meenemen.

Medewerkers

Alle medewerkers van de Mulderije nemen de genomen maatregelen in acht en voldoen aan strenge hygiënemaatregelen. Zo desinfecteren zij hun handen en materialen regelmatig en behouden zij (ook onderling) ruim 1,5 meter afstand.

Binnen

Om de 1,5 meter regel in acht te nemen, is er naast de ingang een extra deur in gebruik genomen die als uitgang fungeert. Daarnaast zijn de tafels dusdanig opgesteld, dat er voldoende ruimte is om te passeren of om drankjes op te halen. Ook beschikken wij over ruime toiletten 20 m², die meermaals per dag volledig worden schoongemaakt.

Ventilatie

De ventilatie is meer dan optimaal. De ruimte wordt meer dan 12 x per uur volledig ververst met aangezogen lucht van buiten. Dit betekent elke 5 minuten een volledige luchtverversing van de gehele ruimte.

Muziek

Sfeervolle achtergrondmuziek is aanwezig, maar vanwege hygiënemaatregelen kunnen geen specifieke nummers worden geselecteerd. 

Terras

Het terras is omringd met een haag van hydra en de ingang van het terras is afgesloten middels een windscherm. Zo ben je afgesloten van voorbijgangers, maar behoud je een gesloten doch gezellige setting.

Fietsen

Fietsen kun je plaatsen op de oprit, waarna je via de poort het terras kunt betreden. 

Roken

Indien het terras in gebruik is dan is de oprit de plek van roken.

Afrekenen

Contant bij binnenkomst.

Naleving

Indien iemand zich niet aan de regels houd (RIVM) zullen alle personen van de desbetreffende tafel worden verzocht te vertrekken, zo nodig wordt handhaving opgeroepen.