De mogelijkheden

Feesten & recepties

Feesten
De zaal bied standaard ruimte aan 100 personen en met statafels aan maar liefst 140 personen. Er is een geluidsinstallatie aanwezig voor achtergrondmuziek, een grote bar, en een (140 cm) flatscreen TV, dus het feest kan beginnen!

Recepties
Elke opstelling is mogelijk door het gebruik van lange tafels, korte tafels en statafels. Bij recepties bieden wij plaats aan maar liefst 100 personen.

Trouwlocatie

Zelfs de mooiste dag van je leven vier je bij Zaal de Mulderije! Onze locatie is namelijk zeer geschikt als trouwlocatie. Met de vele horecavoorzieningen en ruime zaal zijn er voldoende mogelijkheden.

Vergaderingen & workshops

Elke opstelling is mogelijk door het gebruik van lange en korte tafels. Daarnaast is er een grootbeeld TV en laptop aanwezig waarop u bijv. uw presentatie kunt afspelen en presenteren.

– Maximaal 36 personen in een U opstelling
– Maximaal 60 personen in 5 blokken van 12 personen

Koffietafels

Voor een koffietafel na een crematie of uitvaart bieden wij een prima gelegenheid voor 120 personen.
U bespreekt met de begrafenisondernemer wat de wensen zijn en zij zullen dit geheel voor u gaan verzorgen. Uiteraard mag u ook direct contact met ons opnemen.

Verenigingen

Op zoek naar een geschikte locatie om met uw leden bijeen te komen, bijvoorbeeld voor een repetitie of een kaartavond? U kunt over uw verenigingsruimte beschikken in Zaal de Mulderije op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Extra inkomsten
Zaal de Mulderije biedt verenigingen de mogelijkheid om de exploitatie van de bar in eigenbeheer te doen tegen uitstekende condities.

Ruimte en faciliteiten
Zaal De Mulderije bestaat uit een volledig ingerichte zaal van 135 m2, voorzien van een bar met tapinstallatie en koelingen, keuken, ruime dames- en herentoiletten en een garderobe. Buiten is er voldoende gelegenheid om de fietsen te stallen en is er tevens een ruim terras.
Er is een geluidsinstallatie aanwezig voor achtergrondmuziek en een (140 cm) flatscreen TV.

De zaal is geschikt voor verenigingen tot ± 80 personen.
Heeft u specifieke wensen? Dan horen wij dit graag.


Voor horecabedrijven

Is uw favoriete café/zaalhouder vol geboekt? Informeer hem/haar dan om Zaal de Mulderije te huren zodat zij uw feest hier kunnen verzorgen. Voor Horeca ondernemers hebben wij speciale verhuurtarieven.