Referenties

Referenties

Google reviews:

Gisteravond een surprise party gehad in zaal de Mulderije. Alles was super geregeld en ik was mega verrast. Bedankt voor de goede zorgen en tot het volgende feestje!
joey lenting
joey lenting
2023-03-04
Aardige mensen, en komen afspraken na. De Barones en ik waren erg tevreden over de verzorging van ons feest.
W & Y
W & Y
2023-02-26
Leuk zaaltje, goede verzorging
richard teunissen
richard teunissen
2023-02-20
Fantastisch.
Wilma Geerts
Wilma Geerts
2023-02-14
Geweldige zaal om een top feestje te geven.
Ellen Böhmer
Ellen Böhmer
2023-01-08
Schön gefeiert
Anna Reiher
Anna Reiher
2022-11-06
 

Voorgaande reviews:

Huwelijksfeest – Laszlo & Miranda Levente

21 december 2018 hebben wij ons huwelijksfeest mogen vieren bij zaal de Mulderije. De zaal was perfect opgezet voor 135 personen. Mooie nieuwe staantafels die zo op waren gesteld dat er genoeg ruimte overbleef om te dansen en te hossen. We hebben volop genoten. Iedereen nogmaals bedankt voor de gastvrijheid en inzet.


60 jarige verjaardag – Tiny van Amersfoort & Henk Kamphuis

Ter gelegenheid van een surprise party van mijn vriend die 60 jaar is geworden, het was een super feest in Zaal De Mulderije, we werden heel hartelijk ontvangen, alles was in de puntjes verzorgt gezellig en wij hebben een super feest gehad om nooit te vergeten en daar hoort ook muziek bij, D.J. John bedankt gr Tiny van Amersfoort en Henk Kamphuis. Op naar de volgende party naar de 70!


Bruiloft – Manuela & Daniel Markerink

Op 19 oktober hebben wij onze bruiloft gevierd bij zaal de Mulderije. Het was een fantastisch feest. We werden goed behandeld door Renée en Anita. En de barvrouw Miranda was ook super aardig. Kortom we hebben een super feest gehad in een hele mooie zaal. Bedankt Renée, Anita en natuurlijk Miranda

80e verjaardag – Annie Aalders

Op 30 september heb ik mijn 80e verjaardag mogen beleven en heb dit gevierd bij zaal de Mulderije in Ulft. Het was in één woord geweldig. Ik heb zo genoten van alles en iedereen. Dank daarvoor en uiteraard Anita en Renee te Kaat nogmaals bedankt voor de goede service en gastvrijheid.

Groeten Annie Aalders


50e verjaardag – Rene B.

Beste René, Anita en Cindy Graag wil ik jullie laten weten,dat het feestje dat ik kon geven naar aanleiding van mijn 50ste verjaardag in jullie oergezellige en huiselijk voelend zaaltje erg leuk was. Het was goed georganiseerd en verzorgd,en jullie hebben zeker jullie beloftes waar gemaakt. Heel erg bedankt voor jullie inzet en goede zorg. Wie weet op een volgende keer.

Groeten René B. Zeddam 28-9-2018.


50 jarig huwelijk – Dinie & Koos Lakwijk

Op 1 juli hebben wij ons 50 jarig huwelijk in Zaal De Mulderije gevierd alles was goed afgesproken en het was een leuk en zeer gezellig feest , het eten was uitstekend en ruim voldoende . De feestzaal is in het centrum van Ulft. Het is een leuke en gezellige zaal en de verzorging is optimaal , het is een zaal waar je graag terug komt,wij tenminste wel. Anita, Renee en Cindy, bedankt voor de goede zorgen en begeleiding tot een volgende keer.

Groetjes Dinie en Koos Lakwijk


Gezamelijk verjaardag – Toon Imelda Salemink

We hebben op 24 juni onze gezamenlijke verjaardag gevierd in het leuke zaaltje van de Mulderije. Alles was keurig geregeld tegen een prettige prijs. Anita en Renee, we hebben echt genoten van jullie geweldige medewerking. We komen zeker terug.

Toon en Imelda Salemink


Sarah feestje – Miranda Noordermeer

Afgelopen Zaterdag (16 juni) mijn Sarah feestje gegeven bij de Mulderije, alles geweldig geregeld. Zowel vrienden als familie zeer enthousiast. Mede dankzij de goede zorg van de Mulderije hebben wij een super feest gehad. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt Miranda Noordermeer


60 jarig huwelijk – Jan & Marietje Tangelder

We zijn zeer tevreden over het knusse en gezellig aandoende zaaltje, waar we met zo’n 50 gasten ons 60 jarige huwelijk hebben gevierd. We hebben vooraf precies kunnen aangeven hoe we het wilden hebben en van Anita en Renee heel goede en creatieve adviezen gekregen. De sfeer op die avond was gemoedelijk en vertrouwd, waardoor iedereen zeer tevreden over het feest was. Zowel de zaal als wel de verzorging en begeleiding verdienen alle lof. Zeker een aanrader met stip.

Jan en Marietje Tangelder


“Geweldig leuk feest”

Hallo. wij hebben een geweldig leuk feest gehad bij De Mulderije! Het was goed geregeld en de gasten werden bij binnenkomst goed ontvangen door Anita. Daardoor konden we meer genieten van ons feest! Iedereen heeft het top gehad en heeft genoten van het feest.

50e verjaardag – Vera Frericks

Zaterdag 19 mei heb ik mijn 50ste verjaardagfeestje gevierd. Mede dankzij t leuke en gemoedelijke zaal van de Mulderije was t een geweldige avond. Iedereen heeft het helemaal naar de zin gehad. Voor mij een avond om nooit te vergeten.

Groetjes Vera Frericks


Feest – Joost & Jacqueline

Hoi Renee en Anita, Bedankt voor het geweldige feest dat we bij jullie hebben mogen geven. Alles perfect geregeld, van begin tot eind! Ook John Hoogland bedankt voor de goede stemming. Het was een avond om nooit te vergeven

Groetjes Joost en Jacqueline


Sarah feest – Ellen Buiting

Vrijdag 16 maart Sarah feest gegeven bij De Mulderije. Leuke locatie, gasten werden verwelkomt bij de deur door Anita erg leuk. Wat heb ik een geweldig feest gehad bij jullie! Raymond van Osch had de stemming er gelijk in. Heerlijke hapjes verzorgd door Petra’s Foodzz uit Silvolde. Rene & Anita bedankt voor alles!

Groetjes Ellen Buiting


Verjaardagsfeest

Onlangs een verjaardagsfeest gevierd in Zaal “de Mulderije”. Wij kijken terug op een heel gezellige avond. Dit hebben we ook van onze vrienden en familie gehoord. De zaal was sfeervol aangekleed. De bediening vlot. De drankjes en hapjes goed verzorgd. Anita en Renee bieden een vast concept maar er is in overleg alle ruimte voor eigen ideeën, zodat het echt een “persoonlijk” feest is. Dit alles voor een redelijke prijs.


Sarah feest

Nog even nagenieten met de foto’s van mijn geweldige Sarah feestje op 28 januari. Wat een geweldig leuke dag en vooral avond. Een gezellig feest bij Zaal de Mulderije in Ulft. Het was weer fantastisch geregeld. Nog bedankt voor jullie goede zorgen. En ook DJ John Hoogland bedankt voor je muzikale bijdrage.

Feest – Harry & Annie Nibbeling

Dank je wel voor de goede verzorging van onze geweldige middag.

Harry en Annie Nibbeling

25 jarig huwelijksfeest – Marco & Nancy Mulders

Op 24 november hebben wij ons 25 jarig huwelijk mogen vieren bij zaal de Mulderije. Wij hebben enorm genoten met familie, buren en vrienden. Wij willen Dj Raymond van Osch enorm bedanken, en natuurlijk ook Zaal De Mulderije, voor de goede zorgen van het fantastische feest. Het was top!!! Marco en Nancy Mulders.


Feest – Fam. Jordens

Anita en Renee, heel erg bedankt voor het meedenken en de prima organisatie en uitvoering van ons feest afgelopen zaterdagavond. Gezelligheid moet je zelf maken maar jullie helpen aan alle kanten mee. Hoeveelheid zit en sta plekken , opstelling, hapjes en drankjes, muziek, jullie laten een ieder vrij in hoe ze het willen maar voorzien wel van de goede adviezen en tips. Bij ons heeft t heel goed uitgepakt. Wij hebben genoten. Super!

Vriendelijke groet, fam Jordens

Abraham feest – Marco Bosch

Geweldig Abraham feest gevierd bij Zaal De Mulderije in Ulft. Leuke zaal, alles is in overleg mogelijk en super verzorging! Tot de volgende keer!

Marco Bosch


Feest – Nilsa & Andre Sewalt

Verzorging is top, extra complimenten gehad van personen die niet uit de buurt komen die versteld stonden hoe alles was geregeld en de hele avond iets te drinken hadden. Mooie ruime zaal met genoeg mogelijkheden om te zitten , statafels erbij te plaatsen en ruimte voor een DJ en dansgelegenheid. Zeer nette prijs / kwaliteitsverhouding waardoor ik voor mij zelf al weet waar mijn volgende feestjes worden gegeven, 100% aan te bevelen.

Nilsa & Andre Sewalt


40 jarig huwelijksfeest – Theo en Yvonne Kolks

Hoi, Op 14 oktober mochten wij ons 40 jarig huwelijksfeest vieren. We hadden gekozen voor de mooie en gezellige ingerichte entourage van Zaal De Mulderije. Vooraf zijn duidelijke afspraken gemaakt en alles is verlopen zoals was afgesproken. Wij kunnen daarom terug kijken op een geslaagd feestje, mede dankzij Anita en Renee. De locatie is perfect, verzorging super en voldoende parkeerplaats in de directe omgeving. Hartelijk dank.

Met vriendelijke groet, Theo en Yvonne Kolks


Familiedag – Familie Wullink

Afgelopen zondag hebben we onze jaarlijkse familiedag bij Zaal de Mulderije in Ulft gevierd. De zaal is mooi aangekleed en perfect op maat voor het aantal mensen. Na de koffie met cake was het tijd voor een borreltje. Aan het eind van de middag hebben we genoten van een heel lekker en uitgebreid Chinees buffet. We hebben alleen maar leuke reacties gekregen van onze familieleden. Anita & Renee zijn ontzettend gastvrij en attent. Nogmaals bedankt voor een hele leuke dag!!

Familie Wullink


Feest – Tineke Leijzer & Rudi te Kaat

We hebben op 2 sept. een geweldig feestje gehad ,wat super verzorgd was. Er is veel vrijheid om eigen dingen te regelen, Anita en Renee nog heel erg bedankt voor alles..

Tineke Leijzer & Rudi te Kaat


40 jarig huwelijksfeest – Fam. E. Hoogland

Zaterdag 3 juni hebben mij ouders (Fam. E. Hoogland) een feestje gegeven ter gelegenheid van hun 40 jarig huwelijk in Zaal De Mulderije. Het was echt een hele gezellige middag. Alles was perfect geregeld precies zoals mijn ouders het graag wilde. Ze waren en zijn dan ook zeer tevreden Cindy bedankt voor de prima verzorging en Anita en Renee ook hartelijk bedankt voor jullie gastvrijheid.

M.v.g. John


Sarah feest – Aleida

Vrijdagavond super gezellig Sarah feestje gehad in Zaal De Mulderije” van Anita & Renee, was top geregeld!!! Lieve familie, vrienden, voor mij nog steeds de twee onbekende Sarah’s, zanger Raymond van Osch en barvrouw Miranda Giesen super bedankt allemaal voor deze onvergetelijke avond en voor de kado’s

Liefs Aleida


25e verjaardag – Mendy Huntink

Op zaterdag 1 april heb ik mijn 25ste verjaardag gevierd bij de Mulderije. Het was prima verzorgd en iedereen heeft genoten. Krijg hele leuke reacties van iedereen. Ook vooraf word alles in alle tijd rustig uitgelegd en je kunt je eigen draai eraan geven. Nogmaals een geslaagd feestje bij Zaal de Mulderije. Mocht ik nog eens een feest geven kom ik zeker terug. Dus bij deze zoek je een geschikte locatie bij de Mulderije ben je aan het juiste adres!

Groetjes Mendy


50e verjaardag – Ans & Joop

Op 16 december hebben wij samen onze 50ste verjaardag bij jullie gevierd. Dit was een succes, zowel voor ons als voor de gasten. Goed geregeld, en van alles mogelijk. Nogmaals dank hiervoor.

Ans en Joop


50e verjaardag – Jolanda & Rob Splithof

Beste Anita & René, wij willen jullie hartelijk bedanken voor het geslaagde feest dat wij in Zaal De Mulderije hebben gegeven voor Rob zijn 50ste verjaardag. Wij vinden dat alles prima verzorgd werd en het was zeer gezellig voor een kleine groep van 33 personen óp zondagmiddag. Het buffet was zeer geslaagd en de drankjes was ook prima voor elkaar. Dus een geslaagd feest !!!!!!

Groetjes Jolanda en Rob Splithof


50 jarig huwelijksfeest – Wim & Inge te Pas

Wim & Inge te Pas Vrijdag 3 februari hebben wij het 50 jarig huwelijksfeest van onze ouders bij Zaal De Mulderije gevierd topfeest helemaal leuk mede door de goede zorgen van Anita en Rene te kaat en Miranda super geregeld nogmaals bedankt!


Verjaardag

8 oktober 2016 heb ik mijn verjaardag gevierd bij de Mulderije. Voor de tijd ben ik wezen kijken om de zaal te beoordelen. Van zowel de zaal als zaaleigenaren had ik een goede indruk en ook de prijs was goed te doen. Voor de feestavond nog afstemming gehad over het aantal mensen, aantal staantafels en zitplaatsen. Op de feestavond zelf was alles dik in orde en goed geregeld. Ook van mijn gasten diverse positieve reacties gehad over de locatie. Bedankt zaal Mulderije voor het goede meedenken en de goede organisatie. Ik heb een super verjaardag gehad!


Sarah – Silvia van Aaken

Vrijdagavond mijn Sarah feestje gehad, ik wil iedereen die hierbij aanwezig was hartelijk danken voor de cadeaus en de gezelligheid die we samen hadden. DJ Johny ook bedankt voor de goede muziek, en Rene en Anita te Kaat van Zaal de Mulderije en Jolanda Rutjes. Foto’s volgen nog.

Groetjes Silvia van Aaken


Sarah – Familie Schepers

Op maandag 18 juli heb ik een feestje gegeven bij de Mulderije. Het was goed verzorgd en gezellig. Alles was mogelijk, we hadden zelf een klein buffetje geregeld. Als we nog eens een feestje zouden geven dan gaan we zeker terug naar de Mulderije. René en Anita bedankt.

Groetjes, Fam. Schepers


50e verjaardag – Ronny en Ida Höhler

25 juni hebben we een feestje gegeven ter ere van de 50e verjaardag van mijn man, Het was een geweldige avond, waarbij alles tot in de puntjes geregeld was. Was geweldig, de hapjes, de verzorging kortom een dikke tien. Iedereen was vol lof. Ook de muziek die de Mulderije ons aan heeft geraden was super, Raymond van Osch heeft er een mooi feest van gemaakt. Wij zullen zeker weer gebruik maken van catering locatie de Mulderije als we weer eens iets te vieren hebben, Bedankt!

Groetjes Ronny en Ida Höhler


50e verjaardag – Fam. ter Maat

Ter gelegenheid van mijn 50e verjaardag heb ik een feestje gegeven op 21 mei in Zaal De Mulderije. Deze zaal is prima geschikt voor 66 personen. Het was een super en gezellig sfeertje en daarom een prima locatie. Ondanks de warmte heeft iedereen zich prima vermaakt.

Ik krijg nu nog steeds zeer positieve reacties! Wat ook erg fijn is dat je van te voren kunt bepalen over evt hapjes en hoeveel.. en wat de maximale eindkosten zijn. Allemaal bedankt voor deze onvergetelijke avond.

Fam. ter Maat


75e verjaardag

Op 28 Mei hebben wij bij Zaal De Mulderij een super feest gehad.
De verjaardag van onze moeder, ze is 75 geworden.

We hebben een top en geslaagd feest gehad, met allemaal gezellig en lieve mensen.
Maar ook deze locatie, sfeer en de aankleding van de zaal hebben deze avond tot een gezellig feest gemaakt.

Daarvoor onze dank.


Feest – Halve Sarah

Vrijdag 29 april ben ik 25 geworden.
Dat wilde mijn vriend en ik graag wat groter vieren, maar liever niet in het huis waar we pas zijn komen te wonen.
Gelukkig konden we een zaal bij De Mulderije huren!

Lekker alles uit handen geven en nergens naar om hoeven te kijken.
Wij kunnen terug kijken op een mooi en geslaagd feest.

Hartelijk bedankt hiervoor!

Rosanne en Nino


Feest – trouwdag Laura & Johan

15 januari zijn we getrouwd en we hebben dit gehouden in Zaal De Mulderije.
Wat een leuke lieve mensen zijn jullie René en Anita zo gastvrij en alles was zo goed verzorgd.

Wat hebben we genoten van deze dag en het ging precies zoals we het wilden.
Het eten en de verzorging van de cateraar was geweldig iedereen vond het heerlijk.
Het eten was ook heel goed verzorgd en lekker, wij hadden een koud en warm buffet.

Wij hadden geen standaard bruidstaart, en een taarten buffet als uitbreiding.
We zijn blij dat we het bij jullie hebben gehouden want bij jullie zijn we vrij om te doen en te bestellen waar wij willen dit is een echte aanrader.
Dank je wel we hebben een geweldig mooie dag gehad.

En wat we uiteindelijk in totaal hebben betaald is een ……..
Kijk maar eens op www.zaaldemulderije.nl/prijzen

Groetjes Laura en Johan


Verjaardagsfeest

Op 16 april mocht ik mijn verjaardag vieren in Zaal De Mulderije in Ulft.
Was erg gezellig mede door de goede verzorging van Debby.

Je voelde je welkom mede door dat de gasten bij de deur welkom werden geheten, erg attent.
De hapjes waren goed verzorgd zelfs voor de vegetariër.

Het was een sfeervolle middag met achtergrond muziek zodat ieder kon bijpraten.
De kinderen hadden alle ruimte ook buiten op een springkussen (zelf voor gezorgd) maar het kon allemaal.

Namens de gasten en ons bedankt,
Groetjes Sietske en Wim Bannink


Communiefeest

Op zondag 24 april 2016 deden wij onze communie. We zijn op en top verwend.
We hebben een super feest gehad bij Zaal de Mulderije, wat papa en mama hadden geregeld bij Rene en Anita te kaat.
Alles was op en top geregeld. Papa en mama konden alle wensen kwijt en alles was bespreekbaar.

We kunnen niet wachten tot we daar weer een feestje hebben. Zo leuk was het.
Rene en Anita bedankt voor alles.
We hebben een super dag mede dankzij jullie….

Groetjes Daan en Tijn Konst.
Ook namens Hans en Joyce en Iza.


65e verjaardag Ria Willemsen

Hallo allemaal,

Ik heb mijn 65ste verjaardag gevierd in Zaal De Mulderije, geweldig feest gehad met een hele goede en fijne verzorging.
De sfeer van de zaal is erg gezellig, en warm aangekleed. Ik had ook een goede D.J. Theo Terhorst, voor eventuele boekingen 06-10904261 tegen een betaalbare prijs.

Mijn hartelijke dank voor alles,
Ria Willemsen


50e verjaardag

In de nacht van 13 op 14 februari mocht ik Sarah zien en dat heb ik met familie en vrienden gevierd in zaal “De Mulderije”.
Het was een super feest met geweldige verzorging.
Een hele leuke zaal en een prachtig podium voor de band “Exit the Hive”.
Iedereen wil toch met Marilyn Monroe en Elvis Presley musiceren?


Verjaardagsfeest

Op zondag 31 januari hebben wij een gezellig verjaardags feestje gegeven bij De Mulderije.
Wij en onze gasten hebben een gezellige middag gehad. Met een lekker hapje en een lekker drankje.
Alles was top geregeld. Bedankt voor de prima verzorging.

Familie Yvonne & Harry Aalders.


80e verjaardag

Wij hebben ons tachtig jarige verjaardag mogen vieren in Zaal de Mulderije. Wij hebben dat gedaan op een zondagmiddag met al onze vrienden kennissen kinderen en kleinkinderen.
We hebben gekozen voor een achtergrond muziekje koffie cake een stampotten buffet en na afloop een kop koffie met een bonbon.
Graag willen we iedereen bedanken voor deze geslaagde middag.

Voor ons was het een hele fijne middag.


Gezamelijk feest

Petra Keurentjes en Richard van Unnik

Petra:

Vrijdag 6 november hebben Richard Van Unnik en ik ons Abraham en Sarah feest gegeven bij Zaal de Mulderije. Het was in een woord GEWELDIG. Wat hebben we genoten! !!! Dank je wel allemaal !!!!

Richard:

Ik wil iedereen bedanken voor de felicitaties, versieringen en voor het mooie feest die we gehad hebben in de Zaal de Mulderije.
Gewoon klasse en onvergetelijk.


Verjaardagsfeest

Op zaterdag 10 oktober hebben we een gezellig verjaardagsfeest gevierd. De zaal was sfeervol ingericht en de verzorging op deze avond was erg goed. Overal was aan gedacht.
De gasten hebben genoten in zaal de Mulderije. Dit arrangement is een aanrader.

Ferdy en Wilma Wissing


Huwelijksfeest

Wij hebben op 7 augustus 2015 ons huwelijksfeest gevierd bij zaal de Mulderije. We waren over alles dik tevreden van te voren alles besproken en we wisten wat het ons maximaal ging kosten.
Het eten van Catering Silvolde was heerlijk en de verzorging top, DJ Raymond van Osch was geweldig.
Als het weer tijd is voor een feestje komen we daar zeker terug.

Anita en Rene het was top bedankt voor alles.

Met vriendelijke groet,
Marc en Annika van Ussen


Huwelijksfeest

17 Juli hebben wij ons huwelijksfeest mogen geven bij Zaal De Mulderije. We hadden fantastisch weer en buiten waren de zit plekken gezellig neergezet.
Met 120 personen was het gezellig vol. Het is een hele leuke zaal wij hebben echt een super feest gehad en komen de volgende keer weer naar jullie toe.
Wij zouden het leuk vinden dat onze bruiloft gasten Zaal De Mulderijen liken.

Heel erg bedankt voor de super avond! En tot gauw!
Ashyaa en Bas Alofs


50e verjaardag

Op 4 juli 2015 hebben wij een feestje gegeven in zaal De Mulderije ter ere van Monique’s 50ste verjaardag.
We hebben goede afspraken kunnen maken over de wensen die we hadden.
Erg fijn was de vrijheid die we hadden t.o.v. catering, muziek e.d. en dat alles voor een voordelige prijs!
Ondanks de hitte , was het goed feest vieren in de zaal.

Anita, Rene en alle mensen die zich ingezet hebben, ontzettend bedankt voor de goede zorg.

Wij kunnen iedereen deze locatie aanbevelen.

Met vriendelijke groeten,
Albert en Monique


85e verjaardag

De Bouquetterie Ulft

Donderdag 2 juli hebben wij de 85e verjaardag van mijn moeder bij zaal De Mulderije gevierd, was top verzorgd.
Mede door de barbecue die verzorgd werd door Catering-Silvolde was het een geslaagde avond. Het terras achter het zaaltje leende zich uitstekend voor een barbecueparty.

Rene, Anita en allen die zich hiervoor ingezet hebben, bedankt voor de geslaagde avond.


Supriseparty Manon van de Pavert

Zaterdag hebben wij een surpriseparty van mijn dochter Manon in de mooie en gezellige zaal gevierd.
Wij werden zeer gastvrij ontvangen en in overleg is er veel mogelijk.
Alles was zeer goed geregeld. Koffie/thee met cake, drank, 3 keer warme hapjes en tot slot de overheerlijke broodjes kroket/frikandel.

Het was allemaal top. En dit alles voor nog geen € 16,00 per persoon. Het feest was ontzettend gezellig er werd gedanst, gezongen en volop feestgevierd.

Dit alles onder leiding van de geweldige D.J. Raymond van Osch. Manon en wij hebben heel erg genoten en zullen deze avond niet snel meer vergeten.
Mede ook door alle mensen die hier aan mee hebben geholpen. Ons volgende feest staat alweer in de agenda van Zaal De Mulderije.

Rene en Anita te Kaat Super bedankt voor de gestroomlijnde organisatie.
Ook namens mijn dochter Manon.

Vriendelijke Groeten Fam van de Pavert uit Ulft


50e verjaardag Johnny Donkers

Wij hebben vrijdag 17 april Johnny’s 50ste verjaardag gevierd bij Zaal de Mulderije
Het was een supergezellig feest op een superleuke locatie.
Alles ging naar wens en iedereen was ook erg enthousiast.
Wij kunnen terugkijken op een hele leuke avond.

Onze dank gaat uit naar alle mensen die geholpen hebben, en natuurlijk ook naar Raymond van Osch die de sfeer er goed in had zitten.
Rene en Anita te Kaat jullie ook bedankt voor de goede zorgen. Familie, vrienden en goede bekenden jullie bedankt voor de gezelligheid namens Johnny & Mirjan Donkers.


50e verjaardag Alex Bello

Beste René en Anita,

Ik wil jullie heel graag bedanken voor het mooie feest dat ik bij heb jullie heb gegeven voor mijn 50e verjaardag.
Het was een super leuk feest. We hebben alleen maar leuke reacties gehad van iedereen om ons heen.
De mensen achter de bar waren ook heel gezellig, daarnaast was het heel goed verzorgt.

Groetjes Alex Bello


Feest Fam. Heijs

Lief team van de mulderije..

19 juli hebben wij een feestje bij jullie gegeven!
Wat een gigantisch feest! Ondanks de hitte buiten hebben we de hele avond gedanst en gefeest met heerlijke drankjes en hapjes!

Wij gaan zeker weer feest bij jullie geven!

René & Anita, het is een fantastische lokatie en alles was op en top.
Ik stuur er een aantal leuke foto’s bij..

Liefs Fam Heijs uit Ulft


Abraham feest
Nino

Op 10 mei ben ik halve Abraham geworden. Dit heb ik gevierd bij zaal De Mulderije te Ulft.
Van te voren alles geregeld met René en Anita over de indeling van de zaal, muziek en drank.
Tijdens het feest konden de gasten het drinken bij de bar afhalen.

Voor mijn feestje was dit de perfecte locatie aangezien ik ongeveer 50 personen had uitgenodigd.
René en Anita hadden alles super geregeld.

Bedankt!
Nino


Communiefeest
Colin, José, Dilano en Jade

We hebben het communie feest van onze zoon bij de Mulderije gevierd. Vooraf konden we alles goed overleggen en onze wensen kenbaar maken. Al met al kijken we terug op een communie feest dat verliep zoals wenselijk was en hebben we een zeer geslaagde dag gehad. Anita en René bedankt!

Groeten Colin, José, Dilano en Jade


Fam. Leusink uit Terborg
70ste verjaardag van Chris

Wat hebben we met z’n allen genoten van de surpriseparty die we, ter gelegenheid van Chris z’n verjaardag, op zondag 9 maart 2014 in zaal De Mulderije hadden georganiseerd. Er was een perfecte zaalopstelling gemaakt om met 50 personen feest te vieren, waarbij er ook nog voldoende ruimte was om een dansje te maken of een polonaise te doen op de muziek van Spotify. We hadden ons geen mooier feest kunnen bedenken. Anita en René, heel erg bedankt voor het meedenken en voorbereiding die het feest tot een succes gemaakt hebben. Grote complimenten voor de zaal, de dansvloer, de akoestiek, de bediening achter de bar en dat voor een verbazend lage prijs p.p. Helemaal TOP! Voor iedereen die op zoek is naar een sfeervolle, betaalbare zaal voor welke gelegenheid dan ook, raden we aan om zeker bij zaal De Mulderije in Ulft langs te gaan. Wij hebben het ervaren, het was in één woord: GEWELDIG.

Fam. Leusink – Roodnat uit Terborg


Abraham + 25 jaar getrouwd Op 7 februari hebben wij ons feest bij de Mulderije gegeven, Marcel werd 50 en we zijn zo 25 jaar getrouwd. Aan al onze wensen werd voldaan, we konden alles zelf samenstellen. Het was prima verzorgd, we hebben genoten!!. En de prijs viel heel erg mee!. Rene en Anita bedankt. Groetjes: Marcel en Desiree.


Doopfeest Fam. Bottcher

Het doopfeest bij Zaal De Mulderije was geslaagd, gezellig met de hele club effe na het dopen met een hapje en een drankje. De kinderen konden buiten spelen en ruimte genoeg voor 40 man om te zitten en met staan tafels voor de jonge lui. En met wat overleg kun je een hoop regelen bij de Mulderije, bedankt nog voor de goede service en goede bediening achter de bar.

Bedankt fam. te kaat.


Fam. Aalders uit Breedenbroek
Een 78ste en 79ste verjaardag

12 januari was het zover wij hebben onze verjaardag in “zaal de Mulderije “ gevierd. 2 maanden van te voren waren we bij Anita en René geweest om te kijken of de zaal nog vrij was op de zondagmiddag. Mijn man is 19 november jarig en ik 12 januari. Wij werden 78 en 79 jaar en hadden er geen zin in om het thuis te vieren. Al die stress en zorgen voor onze verjaardag. Het hele huis op de kop alle boodschappen halen, daar zijn we op onze manier dagen mee bezig. En dan moeten we de kinderen nog vragen om te helpen met de hapjes en de drankjes.

We hebben een afspraak gemaakt en werden ontvangen in een warme gezellige zaal en de koffie en thee stond klaar. We wilden graag op een zondagmiddag en nodigde onze broers zusters kinderen kleinkinderen en buren uit.

We begonnen met koffie en verschillende vlaaien van Limburgia uit Ulft, we kozen uit de hapjes 2 keer warm en 2 keer koud. De hapjes hebben we besteld bij Van Hal in Voorst en werden bezorgd bij de Mulderije. Aan het einde van de middag hebben we gekozen voor champignonsoep, dat vinden we lekker. Restaurant Van Hal had van tevoren keurig een tafel klaargemaakt met soepkoppen lepels en servetten en de soep werd gloeiend heet gebracht.

We hebben een fijne verjaardag gehad, en waren op tijd voor de sport in huis. We hebben genoten van onze verjaardagen.
Bij goede gezondheid… volgend jaar weer.


Vriendengroep uit Gendringen
5 verjaardagen in 1 keer!

Afgelopen december hebben wij bij zaal de Mulderije onze gezamenlijke verjaardag gevierd. 5 verjaardagen in 1 maand wilden we graag in 1x vieren.

We hebben even gezocht naar een locatie en kwamen al snel uit bij zaal de Mulderije te Ulft. We hebben een afspraak gemaakt om de locatie te bekijken, eventueel afspraken te maken en onze wensen door te geven. Onder het genot van een bakje koffie waren we er dan ook al snel uit. Locatie: top.

En aan onze wensen kon ook voldaan worden.
Extra drank welke niet op de kaart stond werd geregeld, hapjes tussen door, broodje met snack na afloop, muziek via Spotify, barkeeper en over de prijs mochten we al helemaal niet klagen. Fijne bijkomstigheid was dat we vooraf wisten wat het ons ging kosten.

Kortom alle ingrediënten waren aanwezig om een geslaagd verjaardagsfeest voor ongeveer 45 personen te vieren!
Nu het feest erop zit kunnen we spreken van een zeer geslaagde avond/nacht. Alles was top geregeld en wij, en onze gasten, zijn niets te kort gekomen.

Een echte aanrader dus om een feestje te geven als je zelf niet door je huis wil rennen tijdens je eigen feestje!

Remco, Maureen, Renske, Ivo en Hans.


Familie Zweers Ulft
50ste verjaardag Lisette

Beste René en Anita, wij willen jullie hartelijk bedanken voor het geslaagde feest dat wij in Zaal De Mulderije hebben gegeven voor Lisette haar 50ste verjaardag. Wij vinden dat alles prima verzorgd is. Wij hopen dat wanneer wij weer een feestje geven dat wij dan het zaaltje kunnen huren.

Hartelijk dank familie Zweers


Nicole Robben
40ste verjaardag

René en Anita ook jullie bedankt voor het mogelijk maken van het feest van Nicole “Robben” haar 40ste verjaardag.
Het was een super leuk feest. We hebben alleen maar leuke reacties gehad.
Nicole heeft echt genoten van deze avond die helaas veel te snel voorbij was.
De mensen achter de bar waren en vonden het ook top.
Vooral de frikadellen aan het eind waren lekker, fijn dat dit nog snel geregeld kon worden.
We hopen snel weer een keer terug te komen.

Groetjes Eddy en Anita Robben (broer en zus van Nicole)


Glenn Vieberink
18e verjaardag

Ik Glenn Vieberink ben afgelopen oktober 18 jaar geworden. Omdat dit voor mijn gevoel toch een bijzondere leeftijd is wilde ik dit dan ook het liefste samen met mijn familie en vrienden vieren. Ik kwam al snel aan de 40/50 personen die ik er heel graag bij zou willen hebben.
Om deze reden was thuis vieren voor mij geen optie en moest ik dus actief op zoek naar een gezellige horeca gelegenheid met zaalverhuur.
Al snel kwam ik terecht bij de Mulderije in Ulft. Diezelfde dag nog een email gestuurd waarna ik heel vriendelijk werd uitgenodigd om maar even te komen kijken. De accommodatie is perfect. De hapjes, drankjes, maar ook de muziek kon ik zelf samenstellen met spotify en wat natuurlijk niet geheel onbelangrijk is, dat was de prijs en dat zit wel goed! De zaal is perfect en de muziek was super. Ook de vriendelijke verzorging in samenwerking met mij/ons liet niets te wensen over.
Er heeft niemand droog gestaan! Mede door de Mulderije hebben wij met z’n allen een geweldig mooi knalfeest mogen beleven!
Om deze reden kan ik de Mulderije dan ook met een gerust hart bij iedereen aanbevelen.

Anita en René, Nogmaals bedankt voor deze bijzonder mooie avond!

Groeten Glenn


Arjan Kloppenburg
Dubbele verjaardag

In oktober hebben mijn vriendin en ik onze verjaardagen gevierd bij Zaal de Mulderije. Dit is ons zéér goed bevallen!!!!
René & Anita hebben uitstekend met ons mee gedacht om er een geslaagd feestje van te maken volgens onze wensen.
Dit hebben wij als erg prettig ervaren.
Voor de kinderen was er een gezellig speelhoekje.
De zaal is modern, gezellig en sfeervol. Met leuke goedlachse bediening.
Volgend jaar zijn wij weer van de partij!


Mevr. P. te Kaat-Jansen – Bekijk origineel
82ste verjaardag

Ik heb mijn 82e verjaardag gevierd in Zaal De Mulderije. Het was allemaal prima geregeld en heerlijk om te zien hoe mijn kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen genoten van mijn feestje.
Er was een speelhoek voor de kleintjes met een groot flatscreen en de papa’s en mama’s hadden lekkere dingetjes van huis meegenomen. De muziek is daar goed geregeld mijn zoon zette zelf lang-zal-ze-leven en Ulft bliff Ulft erop via hun installatie. We zongen allemaal uit volle borst en vervolgens werd er gedanst.
Als moeder, grootmoeder en overgrootmoeder kijk je ernaar uit, en is het fijn om ze allemaal samen om je heen te hebben. Bij leven en welzijn ben ik volgend jaar weer van de partij.


Wilbert Klein Herenbrink – Bekijk origineel
Verrassingsfeest 16-jarige zoon

27 April hadden we een verrassingsfeestje gegeven voor mijn zoon die 16 jaar geworden was.
We hebben het gehouden in Zaal De Mulderije, het was een geslaagd feest.
De zaal was gezellig ingericht en alles is in goed overleg gebeurd.
De bediening en catering hadden we in eigen beheer, wat geen probleem was en de prijs viel reuze mee. Kortom het was een geslaagde avond mede mogelijk gemaakt door De Mulderije.

Wilbert Klein Herenbrink